Redaktör’n

ispenaten

det är jag, Lotta Lille, journalist sedan 1984 efter fil kand-examen med statskunskap och engelska som huvudämnen. Forskarutbildning påbörjades men UNT kom emellan. Efter UNT gick jag 2008 till Enköpings-Posten som då ingått i samma bolag som UNT. Till sommaren 2021 går jag i pension, efter några månader av semester- och komputtag.

Min första blogg, Lotta i Ryssland, (https://lottairyssland.wordpress.com)  påbörjades i Ryssland en vecka efter dumavalen i december 2011 då jag och ett tiotal andra nordiska journalister under några intensiva dagar träffade politiker från oppositionen och från Enade Ryssland, företagare, forskare, aktivister och journalister i S:t Petersburg och Moskva. Spännande möten och samtal som jag kunde förmedla via bloggen.
Intresset för Ryssland består men odlas nu på avstånd, och min nya blogg Lottas Allehanda kommer att ha mera blandat innehåll.

Ämnesval, åsikter och tankar i Lottas Allehanda är mina högst personliga.

Vill ni veta mera om ett helt annat ämne jag ägnat tid och kraft de senaste åren, sälar, så finns det en separat blogg om det – nordenssalar heter den, också på wordpress.
https://nordenssalar.wordpress.com

Välkomna att läsa, och kommentera gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *